Din pacate suferea si de o boala rara, asa ca temutul virus gripal i-a fost fatal. Este a opta victima din acest sezon, iar acum specialistii vor sa afle daca nu cumva si viata unui bebelus abia nascut de o minora diagnosticata cu gripa a fost curmata de acelasi virus.

De altfel, toate spitalele sunt luate cu asalt in aceste zile.In ciuda numarului mare de bolnavi de gripa si a complicatiilor, in multe spitale nu s-au luat nici macar masurile elementare de preventie.


Iata cum la Institutul Clinic Fundeni, oricine poate ajunge pana in saloanele bolnavilor, multi cronici, fara ca nimeni sa-l intrebe de sanatate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Restrictii sunt doar la spitalele de boli infectioase Matei Bals si Victor Babes.O singura persoana poate imbolnavi de la 50 pana la 100 de oameni, de aceea medicii spun ca numai vaccinul antigripal poate sa tina virusul sub control.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si