Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Liliana Iordăchescu, în azilul din Galaţi a mai murit o persoană asistată, o femeie, astfel numărul celor care au decedat în această unitate, aflată în carantină din cauza coronavirusului, ajungând la 9.

Citeste si: Ciorba de burtă de post. Este sănătoasă și savuroasă! Rețeta pe care puțini o știu

Confom reprezentanţilor DSP Galaţi, în cazul unui un alt bătrân din cei 67 rămaşi în azilul privat a rezultat un test pozitiv.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, în Centrul "Sfântul Spiridon" din Galaţi au fost testate toate cele 67 de persoane angajate, iar cinci au fost confirmate cu coronavirus. De asemenea, au fost testate toate cele 139 de persoane vârstnice, 8 vârstnici fiind diagnosticaţi cu COVID-19.

Citeste si: De ce poartă Marcel Vela geacă de piele. Secretul din spatele aparițiilor sale

Pe de altă parte, la nivelul ISU Galaţi, sunt 4 pompieri confirmaţi cu coronavirus.

În urma anchetei epidemiologice făcute de DSP Galaţi, 31 de angajaţi ai ISU Galaţi au fost izolaţi cu familiile la domiciliu, în timp ce 17 nu necesită izolare.

Citeste si: Chitaristul japonez Ryo Kawasaki, compozitor şi inventator al sintetizatorului de chitară, a murit la vârsta de 73 de ani

În judeţul Galaţi sunt, în total, conform Prefecturii, 247 de persoane confirmate cu coronavirus, în timp ce Grupul de Comunicare Strategică susţine că sunt 229 de îmbolnăviri.

De asemenea, acest judeţ are 15 decese din cauza coronavirusului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si