Vineri seara, autoritatile au identificat, de asemenea, corpurile unor gemene in varsta de noua ani şi ale bunicilor lor.

Corpurile lor se afla printre cele recuperate de autoritati joi, ele fiind gasite pe o stanca.

Informatia a fost difuzata la postul de televiziunea SKAI de catre detectivul particular angajat de familie pentru a gasi copiii.

In total, 46 de adulti, victime ale incendiilor, sunt tratati in spitalele din Atena, iar noua dintre ei se afla la terapie intensiva.

Doi copii raman in spital, dar autoritatile au comunicat ca ranile lor nu le pun in pericol viata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

La cinci zile de la declanşarea incendiilor, nu este clar numarul celor dati disparuti.

Laboratorul Medico-Legal şi de Toxicologie din Atena a comunicat ca a efectuat autopsia pentru 86 de cadavre, dintre care doar 25 au fost identificate.

Conform unor surse Kathimerini, in primele 48 de ore de la incendii, autoritatile au redactat mai multe liste cu persoanele disparute, ceea ce inseamna ca aceiaşi oameni ar putea aparea de doua sau mai multe ori.

Sambata, Dimitra Lambarou, adjunctul primarului din Marathonas, care administreaza oraşul de coasta Mati, a declarat ca işi da demisia.

„Cum nimeni nu a facut-o, o sa o fac eu”, a declarat ea.

„imi este ruşine pentru persoanele care sunt responsabile”, a adaugat Lambarou, acuzandu-l apoi pe primarul din Marathonas, Illas Psinakis, ca „nu s-a ridicat la nivelul momentului”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si