Mai exact, de ceva vreme încoace, Andreea Bălan apare într-o serie de promovări ale unui produs de slăbit, chiar dacă artista susține că nu are niciun fel de treabă cu reclama cu pricina.

Iar asta se întâmplă, explică Andreea Bălan, pe contul ei de socializare, de câteva săptămâni bune. ”Dacă vedeti acest link, să nu cumva să dați click și să credeți ce scrie acolo! Atenție- EU NU fac reclamă la produse de slăbit!!!”, a anunțat, zilele trecute, Andreea Bălan.

Doar că nu o face pentru prima oară, cântăreața care, de curând, a relansat, alături de Andreea Antonescu trupa Andre, atrăgând atenția încă de acum aproape două săptămâni că imaginea ei este folosită în mod fraudulos.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cum este posibil ca să se publice un interviu FALS cu mine in care ”povestesc” cum am slăbit și “fac” reclamă la un produs de slăbit pe care mi l-a dat Andreea Esca!!! În niciun caz dragilor, NU consumați acest produs de slăbit și acest interviu este complet FALS! Un produs care folosește imaginea unei persoane publice fără acordul acesteia este o minciună și să nu cădeți în plasa lor și să îl cumpărați! Urmează procesul și despăgubirile!”, spunea, tot pe conturile ei de socializare, Andreea Bălan, revoltată la maximum de felul în care se

profită de imaginea ei.

Andreea Bălan, extrem de atentă cu imaginea ei

Andreea Bălan este una dintre vedetele de la noi care este extrem de atentă la fiecare apariție în public pe care o are, motiv pentru care, de altfel, este și extrem de curtată de diverse firme pentru a-și asocia imaginea cu artista. Mai mult, pe conturile ei de socializare sunt mai multe postări publicitare, evident contra unor sume care sunt suficient de mari pentru ca artista să fie mulțumită.

În altă ordine de idei, de-a lungul timpului, Andreea Bălan a folosit conturile ei de socializare nu doar pentru postrările publicitare, ci a ținut legătura cu fanii ei chiar și în momentele dificile de după nașterea celei de-a doua fetițe de-ale sale, ea povestind, cu lux de amănunte, prin ce a trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si