Nunta a doi tineri din judetul Gorj a atras toate privirile de admiratie in jurul lor, iar acest lucru s-a datorat faptului ca mirele si mireasa au ales sa sarbatoreasca acest moment magic al relatiei lor intr-un mod traditional.

Potrivit Adevarul, Mihaela si Daniel, doi tienri din Targu Jiu, au ales sa se inspirate din autenticitatea folclorului romanesc atunci cand au stabilit tematica nuntii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Ideea îmi aparţine mie şi mamei mele. Mi-a venit această idee pentru că îmi doream foarte mult să mă îmbrac în costum popular şi am spus că ar fi frumos să mergem îmbrăcaţi la fel şi la primărie, pentru că în Târgu Jiu nu s-au oficiat cununii civile în costume populare autentice. Ofiţerul stării civile a avut un zâmbet foarte larg atunci când ne-a văzut“, ne-a explicat Mihaela.

Cei doi nu s-au oprit aici. Atat invitatii au imbracat costume populare, iar platourile de portelan de la masa au fost inlocuite cu oale de lut.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si