El este bolnavul COVID-19 care s-a căsătorit în spital după ce s-a vindecat de temutul virus. Ceremonia a avut loc chiar în salonul spitalului, sub supravegherea medicilor încântați de idee.

El este bolnavul COVID-19 care s-a căsătorit în spital

Carlos Muniz și logodnica sa, Grace, și-au unit destinele într-un cadru non-conformist. Ei s-au căsătorit în spitalul în care era internat bărbatul. Carlos a fost depistat cu COVID-19 chiar cu doar câteva zile înainte de nuntă.

Tânărul a stat o lună în spital, timp în care s-a luptat cu boala. Medii nu-i dădeau prea multe șanse de supraviețuire. Cum s-a însănătoșit bărbatul și-a chemat logodnica pentru a se căsători cu ea.

nuntă covid 19 în spital

Citeste si: Economia României s-a prăbuşit! Datele anunţate de Institutul Naţional de Statistică

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Florin Salam, amenințări din partea clanului Duduianu: "Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

Citeste si: Băsescu: „Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL!”

Asistenta medicală a lui Carlos știa de situația în care se afla cuplul, așa că i-a propus lui, dar și lui Grace, să se căsătorească cât mai curând.

Organizarea nunții a fost asigurată de cadrele medicale, bucuroase că există și momente pozitive în aceste clipe dificile generate de coronavirus.

Nuntă ca la carte chiar în spital

Tinerii și-au unit destinele de față cu asistentele, câțiva membri ai familiei, iar ceilalți învitați i-au privit din mediul online. Ceremonia a fost una cât se poate de restrânsă, în conformitate cu regulile spitalului și a fost suținută de tatăl lui Carlos.

Citeste si: Medicul care aruncă bomba despre testele de coronavirus: ”Dacă un test din 6 e pozitiv, toate sunt declarate la fel”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si