Nunta cum nu s-a mai vazut in Romania! 7.000 de invitati, petrecere in 7 sate din Maramures - Mirii sunt un primar si o indragita cantareata de muzica populara
Primarul orasului Ulmeni, Lucian Morar, si interpreta de muzica populara Ioana Pricop isi unesc, sambata, destinele in fata lui Dumnezeu. Dupa ceremonia religioasa, mirii au pus la cale o nunta istorica, la care vor participa 7.000 de invitati.
Indragita cantareata de muzica populara a dezvaluit pentru CANCAN.RO ca petrecerea se va desfasura pe raza celor sapte sate care apartin de localitatea Ulmeni, acolo unde sotul ei este primar.
Artista a spus ca ideea i-a apartinut sotului ei, care si-a dorit ca in aceasta zi importanta din viata lui sa se afle in mijlocul cetatenilor si sa imparta cu acestia bucuria.
”Da, este adevarat. Va fi o nunta in mai multe locatii, mai exact sapte. Sotul meu, Lucian Morar, este primarul localitatii Ulmeni, care are sapte sate apartinatoare si in fiecare dintre acestea, la caminul cultural, sunt asteptati invitatii la nunta noastra.
sapte sate ca sa se auda peste 70 de vai- ca-n poezie. A fost visul sotului meu care a tinut sa fie in mijlocul cetatenilor si eu am zis sa-i indeplinesc visul. O sa mergem in toate cele sapte locatii in care ne asteptam invitatii. O sa avem grija de toti invitatii nostri, ca ei sa se simta bine. Nu vreau sa dau mai multe detalii pentru ca ne dorim sa starnim curiozitatea tuturor celor din jur ”, a declarat interpreta de muzica populara Ioana Pricop, mireasa care, sambata, urmeaza sa marcheze cea mai mare nunta din istoria Romaniei.
” Da, sambata, va fi o nunta care se va desfasura pe raza a sapte sate. Nunta principala are loc intr-un sat, la o pensiune, iar in celelalte sase sate vor fi amenajate caminele culturale unde invitatii vor putea sarbatori nunta primarului. Da, bineinteles ca primesc dar. Primarul Lucian Morar le-a spus oamenilor ca banii stransi la nunta ii va dona pentru construirea unui pod peste Somes.
Podul e important pentru comunitate pentru ca ar usura foarte mult accesul de pe un mal pe celalalt al raului. in prezent sunt doua poduri, insa sunt la o distanta foarte mare, de 70 de km, iar trecerea se face numai cu bacul”, a declarat un apropiat al primarului.