Situaţie inedită în Botoşani, unde o nuntă s-a ţinut fără mire, care a fost testat pozitiv cu Covid, chiar în ziua marelui eveniment.

Mirele n-a fost primit la propria nuntă

Mama mirelui a leșinat în momentul în care a auzit teribila veste. 

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi.

Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a declarat o prietenă a mirilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: 7 motive pentru care gravidele ar trebui să se vaccineze împotriva Covid-19. Prof. Vlădăreanu: Nu amânați. Ar putea fi prea târziu

Mirii au fost nevoiți să amâne nunta

„Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani. 

Citeste si: Octavian Jurma: „Acum le arătăm italienilor cum arată un val pandemic în care politicienii au luat locul medicilor”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si