Close sidebar
Close sidebar

Nunta la Certeze. Asa arata o petrecere in "tara bogatilor" din Romania: Mireasa este "ingropata" in margele

Doi tineri din Tara Oasului au facut o nunta ca in povesti... de fapt doua, una traditionala, alta mai moderna.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alaiul a pornit de dimineata, in costum popular, dupa mireasa sa o duca la starea civila. "E nunta mare ca la Certeze", a spus un nuntas.

Gigi si Alexandra lucreaza, impreuna cu familiile lor in Franta, de unde s-au intors cu buzunarele pline si au facut o nunta de neuitat. Au facut doua petreceri: una in care au purtat portul popular, iar alta in care si-au etalat tinutele elegante cumparate din Paris.


" Sunt foarte grele hainele, mai bine de 20 de kilograme. O data in viata se face asta", a spus mireasa, care a rezistat eroic la 40 de grade Celsius.

" Merg de 2 minute si nu mai pot. Stii ce cald imi e?", i-a spus mireasa mirelui. Astfel, ca ginerica a decis sa mearga pe drum cu o decapotabila.


Cu toate acestea, cei doi miri au pastrat toate traditiile. Bucatarul a pregatit pentru aceasta nunta de o mie de persoane aproape o jumatate de tona de carne. 50 de ospatari au fost angajati.

La petrecerea moderna, lucrurile au stat altfel. Nuntasii si mirii au purtat niste toalete de mii de euro.

Nunta a tinut trei zile si trei nopti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI