”În ceea ce privește nerespectarea prevederilor Ordinului nr. 2794/C din 8 octombrie 2004 pentru aprobarea Codului deontologic al personalului din sistemul administraţiei penitenciare, la nivelul unității responsabile (Penitenciarul Rahova – n.r.), autosesizată în urma informațiilor mediatizate, se analizează, din punct de vedere disciplinar, încălcarea acestor dispoziții”, se arată într-un comunicat al ANP.

Reprezentanții ANP au precizat că, potrivit codului deontologic, relațiile dintre angajații penitenciarelor și deținuți sunt interzise.

Căsătoria dintre angajata de la Rahova și Bogdan Dumitrache, zis „Crocodilul”, a avut loc însă la Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost mutat între timp deținutul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

”Orice deținut are dreptul la căsătorie. Face o cerere în acest sens și, după ce se analizează, deținutul se poate căsători fie în interiorul penitenciarului, fie în localitatea de care aparține penitenciarul, în cazul nostru în Jilava. Căsătoria la care faceți referire a avut loc în penitenciar, iar femeia care s-a căsătorit cu deținutul de la noi nu este angajată la Jilava, ci la Rahova”, a declarat Cristian Micu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Jilava.

Bogdan Dumitrache a fost condamnat, în iunie 2018, la 7 ani și 6 luni pentru constituire de grup infracțional organizat.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si