Close sidebar
Close sidebar

Nunta lui "Crocodilu'", anchetată! O educatoare a penitenciarului Rahova este cercetată după ce s-a căsătorit cu un deținut

O angajată a Penitenciarului Rahova este anchetată de către superiori după ce s-a căsătorit cu unul dintre deținuți, interlopul ”Crocodilul”, membru al grupării sportivilor, pe care l-a consiliat pe probleme de educație în cadrul închisorii. Administrația Națională a Penitenciarelor a confirmat că a fost declanșată o anchetă disciplinară, scrie Mediafax.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

”În ceea ce privește nerespectarea prevederilor Ordinului nr. 2794/C din 8 octombrie 2004 pentru aprobarea Codului deontologic al personalului din sistemul administraţiei penitenciare, la nivelul unității responsabile (Penitenciarul Rahova – n.r.), autosesizată în urma informațiilor mediatizate, se analizează, din punct de vedere disciplinar, încălcarea acestor dispoziții”, se arată într-un comunicat al ANP.

Reprezentanții ANP au precizat că, potrivit codului deontologic, relațiile dintre angajații penitenciarelor și deținuți sunt interzise. Căsătoria dintre angajata de la Rahova și Bogdan Dumitrache, zis „Crocodilul”, a avut loc însă la Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost mutat între timp deținutul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Orice deținut are dreptul la căsătorie. Face o cerere în acest sens și, după ce se analizează, deținutul se poate căsători fie în interiorul penitenciarului, fie în localitatea de care aparține penitenciarul, în cazul nostru în Jilava. Căsătoria la care faceți referire a avut loc în penitenciar, iar femeia care s-a căsătorit cu deținutul de la noi nu este angajată la Jilava, ci la Rahova”, a declarat Cristian Micu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Jilava.

Bogdan Dumitrache a fost condamnat, în iunie 2018, la 7 ani și 6 luni pentru constituire de grup infracțional organizat.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI