Close sidebar
Close sidebar

Nunţi doar cu certificat digital Covid în localităţile unde creşte numărul de infectări, este anunțul Premierului Cîțu

Premierul Florin Cîţu vrea nunţi doar cu certificat digital Covid în localităţile unde creşte numărul de infectări cu noul coronavirus.

Diana Bostan,

Premierul participă la o videoconferinţă cu prefecţii şi cu reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică. [Sursa foto: voxbiz.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Premierul Florin Cîţu participă, duminică, la o videoconferinţă cu prefecţii şi cu reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică.

Premierul Florin Cîţu caută soluții pentru cei ce şi-au stabilit nunta pentru acest sfârşit de an

Unul dintre subiectele abordate de premierul Florin Cîţu a fost organizarea nunţilor în localităţile în care numărul de infectări cu noul coronavirus este în creștere. Astfel, în cazul unei localităţi unde rata de infectare depăşeşte 3 cazuri la mia de locuitori, Florin Cîţu mizează pe organizarea nunţilor doar cu certificat digital Covid.

Soluţia este pentru a-i ajuta pe cei care au pus la cale un astfel de eveniment şi nu mai au cum să-şi amâne nunta de pe o săptămână pe alta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Șapte localități au intrat în carantină după sezonul nunților

Florin Cîţu a făcut o serie de declaraţii despre evoluţia pandemiei de coronavirus în România

Astfel că la nunţi vor participa doar cei care pot obţine un astfel de certificat valabil, respectiv s-au vaccinat anti-Covid-19, au teste negative sau au trecut prin boală.

Florin Cîţu susţine că are acordul lui Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru implementarea unei astfel de măsuri.  

Citeste si: Ministrul Educației: „Aveam 253 de şcoli care aveau probleme din perspectiva asigurării condiţiilor de protecţie sanitară..”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI