Potrivit nutritionistilor, sucul de portocale nu este mult mai sanatos decat orice alt suvc gasit in comert sau orice bautura cu indulcitori, relateaza Business Inside r.

Un pahar de 350 de ml de suc de portocale are 153 de calorii si contine 34 de grame de carbohidrati, 27 de grame de zahar si 2,4 grame de proteine – cam aceleasi valori nutritionale ca pentru o punga de bomboane M&M, nu tocmai cea mai sanatoasa „mancare”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acesta este si motivul pentru care expertii in nutritie au renuntat sa mai recomande consumul de portocale, lucru vazut si in vanzarile acestui produs. In ultimii patru ani, vanzarile pentru sucul de portocale a scazut cu 13%.

Multumita trendului nou aparut pe piata sucurilor naturale, denumit „juicing”, mai multe alternative ale sucului de portocale, cum ar fi shake-urile si smoothie-urile fara aditivi si conservanti, dar care au si preturi mai mari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si