Mai sa-si scranteasca degetele, nu alta! Nascuti cu lingura-n mana, gospodarii nostri ar azvarli cat colo betele buclucase! Cum or reusi, oare, japonezii sa nu moara de foame?

O fi dieta cu sushi pe placul unora, dar pe cel al moldovenilor dintr-o bucata nu prea e!  Gospodarii accepta totusi provocarea, satui de-atatia carnati si toba. Numai ca rulourile din peste crud, cu orez si avocado aluneca pe langa betigase, parca-n ciuda!

-Tre sa bagi degetul intre bete....



-Sushi, doamna! Lasa-ma in pace! Uite, da-i lui Ion! Eu am mancat! Erau pline astea! Mananca-le toate!

-Nu va place? Nu. Eu carnati, friptura si vin!

Efortul a meritat, daca luam in calcul beneficiile: nutritionistii spun ca dieta cu sushi este benefica pentru organism, mai ales dupa aceasta perioada in care ne-am aglomerat cu alimente grase. Acest  tip de mancare, specific bucatariei japoneze este sarac in grasimi, dar bogat in antioxidanti.

- Nu vreti sa tineti dieta cu sushi? Nu, ca eu sunt batran. Pai va curata organismul! E, eu ma curat de tot!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si