Actrița americană Patti Yasutake, cea care a interpretat-o ​​pe asistenta Alyssa Ogawa în filmul "Star Trek: The Next Generation”, a murit pe 5 august, la vârsta de 70 de ani, transmite Variety.com.

Patti Yasutake a jucat și în serialul de succes Beef de la Netflix, în rolul Fumi Nakai.

Serialul a câștigat premiul pentru cel mai bun serial "limited series" la premiile Globul de Aur 2024.

Actrița Patti Yasutake a murit la 70 de ani

„A fost o onoare să o cunosc, să lucrez cu ea și să o iubesc”, a scris managerul ei de 30 de ani, Kyle Fritz, într-un comunicat.

Patti Yasutake a murit la vârsta de 70 de ani în urma unei lupte dure cu cancer.

Cei dragi deplâng pierderea actriței, care și-a făcut un nume la Hollywood după debutul ei în comedia lui Ron Howard din 1986, Gung Go.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Managerul actrița a confirmat vestea pentru revista People și și-a amintit de ea cu un mesaj emoționant.

„Patti nu a fost doar un client, ci și un „membru ales al familiei”,” a spus Fritz. „Ea a fost prima actriță cu care am semnat în cariera mea și a urmat o prietenie de peste 30 de ani. A fost o onoare să o cunosc, să lucrez cu ea și să o iubesc.”

Actrița Patti Yasutake a murit la 70 de ani

Actrița Patti Yasutake a murit la 70 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Yasutake, originară din California, a studiat actoria la facultate la Universitatea din California, Los Angeles, unde a absolvit cu o diplomă în teatru.

A fost foarte implicată în teatrul East West Players, unde a lucrat alături de co-fondatorul Mako, un cunoscut actor nipon-american. 

Yasutake a fost nominalizată pentru un premiu de cea mai bună actriță în rol secundar la Independent Spirit Award pentru filmul The Wash.

Actrița a continuat să apară în filme precum Drop Dead Gorgeous, Blind Spot și Road to Galveston, alături de roluri invitate în seriale The Closer, Grey’s Anatomy, Bones, Flash Forward, The Unit și Cold Case.

Actrița Patti Yasutake a murit la 70 de ani

Actrița Patti Yasutake a murit la 70 de ani

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si