Actrița Amanda Davies, fiica celebrei Erica Slezak, a murit la vârsta de 42 de ani.  Moartea Amandei Davies a fost dezvăluită pe pagina de fani a mamei sale, dar nu au fost oferite detalii până în acest moment.

Citește și: Familia Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, revoltată de propunerea de mediere: ”Să facem o mediere ca să îmi cumpere sufletul copilului meu?”

Amanda Davies a interpretat personajul mamei sale în timp ce aceasta era adolescentă în serialul "One Life to Live" de la postul american ABC.

„Cu mare tristețe vă anunț vestea morții fiicei lui Erika, Amanda Elizabeth Davies, care a murit foarte brusc. Familia este cu inima zdrobită în aceste momente și ar aprecia să-i fie respectat dreptul la intimitatea”, este textul care a însoțit mesajul pe Twitter.

Cine a fost Amanda Davies 

Amanda Davies provine dintr-o familie de actori celebri. Erika Slezak, o artistă extrem de populară în lumea filmului, a jucat-o pe Victoria Lord în perioada 1971-2013 în "One Life to Live".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Slezak este fiica lui Walter Slezak, actor născut în Austria, câștigător al premiului Tony, care a jucat în drama "Lifeboat" a lui Alfred Hitchcock și, la fel ca nepoata sa, a avut o apariție în serielul de televiziune "One Life To Live".

Amanda Davies s-a născut în 1981, tată ei fiind Brian Davies, un actor cunoscut pentru rolurile din „American Gigolo” (1980), „Convoy” (1978) și „The Age of Innocence” (1993).

Amanda Davies, alături de părinții ei

Amanda Davies, alături de părinții ei

[Sursa foto: NY Post]

Slezak l-a jucat pe Viki timp de un deceniu în „One Life To Live”, din 1971 până la finalul televiziunii din 2012.

Amanda Davies a jucat-o pe Viki într-o serie de flashback-uri în 2002 și în 2013, când seria a fost reînviată pentru scurt timp de televiziunea americană.

Citește și: VIDEO. Actrița de 42 de ani a fost concediată după ce șefii ei au văzut ce face în timpul liber

Deocamdată, nu a fost dezvăluită nicio cauză a morții actriței, informează  NY Post.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si