O actriță a fost găsită moartă în casă. Este vorba despre Jung Chae-yul din Coreea de Sud, care avea doar 26 de ani! Ea juca în producția Netflix „Zombie Detective” și lucra ca model.

Moartea sa a venit ca un șoc pentru cei care au cunoscut-o pe tânără.

Citește și: Vocea clonată a unei fete de 15 ani, cu ajutorul AI, a transmis un mesaj de coșmar părinților. "Am crezut că voi muri"

Actrița a avut parte de o moarte fulgerătoare

Nimeni nu se aștepta ca tânăra să plece atât de repede în ceruri. Anunțul morții sale șocante, fulgerătoare, a fost făcut de Agenția Jung Management S, fără a oferi detalii despre cum s-a produs tragicul eveniment.

„Trebuie să oferim vești triste și sfâșietoare. Actrița Chae-yul ne-a părăsit pe 11 aprilie”, se precizează în anunțul făcut marți, 11 aprilie.

Citește și: VIDEO| Și-a ucis colega de facultate, apoi a mâncat-o. Criminalul a devenit scriitor și a umblat liber pe străzi: „A mâncat-o pentru că era prea frumoasă!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În ultima sa postare de pe Instagram, Jung apare într-o fotografie monocromă, purtând căști și stând pe podea cu un pahar în mână.

Fanii tinerei au început să transmită mesaje de adio după ce tânăra a murit: „Odihnește-te în pace, suflet frumos” și „Îți doresc tot binele acolo și numai amintiri bune. Sunt atât de trist. Nu știu cum să mă simt”

, au fost doar o parte dintre omagiile aduse tinerei actrițe.

Citește și: Planul diabolic al unei femei: A păcălit o adolescentă să-i ucidă soțul. Cei doi fii ai ei au fost implicați în tentativa de asasinare

Impresarul actriței a transmis detaliile legate de înmormântarea fetei, care va fi restrânsă:

„Potrivit dorințelor familiei îndoliate, cuprinși de o durere mai mare decât oricine altcineva, înmormântarea va avea loc în secret și în liniște. Vă cerem să vă abțineți de la răspândirea de zvonuri despre moartea ei”, a precizat managerul actriței sud-coreene.

Citește și: Fetiță de 6 ani, "strangulată până la moarte de fratele unui amice" la care se dusese în vizită să se joace

 Tot el a menționat că moartea actriței este una subită, cauza fiind necunoscută.

„A fost foarte muncitoare. Era o prietenă cu un suflet profund. Este greu de descris în cuvinte cât de minunată era ca actriţă”, a mai spus impresarul lui Jung Chae-yul, potrivit Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si