Actrița de origine rusească, Polina Menşih, a fost ucisă într-un atac ucrainean din regiunea Doneţk, zona ocupată de ruși. În același atac, armata din Ucraina susține că au fost uciși 20 de soldați ruși.

O actriță din Rusia a fost ucisă într-un atac ucrainean  

Polina Menşih se afla la Doneţk, în regiunea ocupată de Rusia. Actrița de origine rusească se afla într-o sală de dans din regiune și se afla pe scenă, în fața soldaților din sală, moment în care s-a petrecut atacul.

Sala de dans, atacată de ucraineni, se află la 60 km de linia frontului, în satul Kumaciove.

Polina Menşih

Polina Menşih

[Sursa foto: Instagram]

Satul Kumaciove se află în regiunea Doneţk, în zona Ucrainei de est, care este ocupată de Rusia din anul 2014. 

Actrița Polina Menşih a fostă văzută ultima dată pe scenă, cântând. Din cauza rănilor grave suferite, actrița s-a stins din viață la spital. Teatrul la care lucra Polina Menşih a confirmat moartea actriței.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Atac cu drone

Atac cu drone

[Sursa foto: Freepik]

Pentru a o comemora pe regretata actriță, un studio de teatru, care are sediul în Sankt Petersburg, Portal, a declarat că o viitoare reprezentaţie a unei piese pe care Polina o regizase anterior, va fi dedicată memoriei acesteia.

Atacul a fost revendicat de armata ucraineană, care susține că în atacul asupra sălii de dans din Doneţk, au fost uciși și 20 de soldați ruși. Oficialitățile ruse nu au făcut nicio declarație cu privire la existența unor victime în atacul ucrainean, potrivit news.ro.

Citește și: Un marinar român se află la bordul navei capturate de rebelii houti în Marea Roșie: ”Tratăm echipajul navei în conformitate cu principiile şi valorile islamice"

Susținătorii Rusiei critică spectacolul organizat pentru soldații ruși

Susținătorii Rusiei au criticat decizia armatei ruse a organiza un spectacol pentru soldați. Blogerii care susțin Rusia în războiul împotriva Ucrainei au declarat că organizarea spectacolului a fost o mare greșeală, care a atras atacul armatei ucrainene. Mărturiile bloggeri-lor au fost postat pe rețelele sociale, potrivit news.ro. 

20 de soldați au fost uciși

20 de soldați au fost uciși

[Sursa foto: istockphotos]

Spectacolul a fost organizat într-o sală cu o capacitate de 150 de persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si