Close sidebar
Close sidebar

O actrita emblematica a Bollywood-ului a murit la varsta de 54 de ani

Sridevi Kapoor, considerata prima actrita super-star din industria de film indiana dominata de barbati, s-a stins din viata la varsta de 54 de ani, informează The Hollywood Reporter.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 
Actrita folosea un singur nume, Sridevi, precum multe femei din generatia sa, si era celebra pentru sincronizarea si aptitudinile de dansatoare, un mare avantaj in melodramele cu cantec si dans ce reprezinta o marca a cinema-ului de masa indian. Sridevi a murit sambata, in Dubai, in urma unui stop cardiac, a confirmat cumnatul ei Sanjay Kapoor pentru site-ul ziarului Indian Express. Ea se afla la Dubai pentru o nunta in familie. Mai multi politicieni indieni si artisti si-au exprimat condoleantele.

Sridevi si-a inceput cariera inca din copilarie, in sudul Indiei, si a debutat intr-un film la Bollywood la finalul anilor '70. Printre cele mai cunoscute filme ale ei se numara "Mr. India", in care interpreteaza o jurnalista, si "Chandni", in care joaca o femeie care trebuie sa aleaga intre doi barbati care o iubesc. A mai jucat in "Lamhe" si "Moments", in 1991.

Nu mai juca de cativa ani, dupa casatoria sa cu producatorul de film Boney Kapoor, dar a aparut in 2012 in "English Vinglish", despre o femeie intre doua varste care invata limba engleza. Cariera ei numara peste 150 de filme. Era considerata una dintre putinele actrite indiene capabile de mare succes la box-office fara ajutor din partea unui erou actor.

 
Sursa: Wowbiz

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI