O veste tragică a cutremurat România ieri. Stoica Ovidiu Anton, românul care a plecat din propria inițiativă pe frontul din Ucraina, a fost declarat mort.

Din fericire, o minune face ca Stoica Ovidiu Anton să fie în viață. Românul a mărturisit că este bine și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru faptul că trăiește.

Stoica Ovidiu Anton trăiește: "Doamne, îţi mulţumesc!"  

În urmă cu o zi Stoica Ovidiu AAnton a fost declarat mort.

Potrivit informațiilor care au circulat și au fost transmise de președintele organizației prin care românul a ajuns pe frontul care nu îi aparține, România a crezut că a pierdut încă un om în Ucraine.

O minune face ca, de fapt, Stoica Ovidiu Anton, să fie în viață. Românul, în vârstă de 39 de ani, este bine și a dorit să clarifice că informațiile cum că ar fi murit sunt, de fapt, false.

Toată lumea crede că am murit. Nu am murit, sunt bine. Trăiesc. Doamne, îţi mulţumesc!,  a mărturisit Stoica Ovidiu Anton, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

O adevărată minune! Stoica Ovidiu Anton trăiește

[Sursa foto: Facebook- Stoica Ovidiu Anton]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Se pare că informația falsă cu privire la moartea românului a fost dezlănțuită după mai multe încercări eșuate de a lua legătura cu acesta. Colegii lui Stoica Ovidiu Anton au declarat că timp de câteva zile nu au mai reușit să îl contacteze și s-au gândit la ce e mai rău.

În ultimul mesaj transmis colegilor, Stoica Ovidiu Anton cerea ajutor. Acesta îi ruga pe colegi să îi trimită tărgi pentru a putea salva răniții de pe front.

Am cărat un rănit cu pături şi a murit, că tot atingea solul. Măi, Petrule...Tărgi, tărgi! Să-i scoatem pe ăştia din zona roşie, să îi poată vedea medicii. Tărgi din alea de plastic, de material, cu mânere, este ultimul mesaj transmis de Stoica Ovidiu nton, colegilor săi, conform observatornews.ro.  

Citește și: Cum ar arăta răspunsul SUA la un atac nuclear rusesc? Efectele directe ale războiului nuclear ar fi devastatoare

stoica ovidiu anton soldat roman mort ucraina

Stoica Ovidiu Anton, românul despre care s-a spus că a murit pe frontul Ucrainei, trăiește: "Doamne, îţi mulţumesc!"

[Sursa foto: Facebook- Stoica Ovidiu Anton]

Stoica Oviciu Anton, cunoscut drept Tony, a plecat în Ucraina în urmă cu 11 zile. Din inițiativă proprie s-a înrolat în unitatea militară a Forțelor de Apărare Teritorială, formată din voluntari străini. Românul era responsabil cu misiuni de extracție a răniților din regiunea Harkov.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si