Imaginile filmate la Rainton Arena din Houghton-le-Spring, Tyne and Wear, îl arată pe portar cu mâinile în jurul gâtului lui Amarii, în vârstă de 14 ani. Aceasta fusese expulzată dintr-o discotecă pentru adolescenți, dar imaginile, văzute de milioane de ori pe internet, îl surprind pe agentul de securitate împingând-o în afara clădirii, potrivit Mirror.

Mai mulți au spus că tânăra ar fi fost beată

Amarii a declarat că se chinuie să doarmă cu greu de la incident și că nu-i mai place să stea "în spații aglomerate". "Lucrurile care mi se păreau amuzante nu mai sunt amuzante", a spus adolescenta. Ea a declarat pentru BBC Newsbeat că se temea pentru viața ei.

Rainton Arena, care găzduiește evenimente muzicale și de divertisment, a declarat că acum cooperează cu poliția, iar compania de securitate pe care o folosește a concediat membrul personalului. Dar strigăte de "dă-te jos de pe ea" și țipete se aud din clip. Amarii a declarat că s-a certat cu personalul de la ușă atunci când acesta a refuzat să o lase să reintre în local.

Citește și: Două femei au fost bătute în plină stradă, la Mediaș, de fostul iubit al uneia dintre ele

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Amarii a declarat că se chinuie să doarmă cu greu de la incident și că nu-i mai place să stea "în spații aglomerate".

Amarii a declarat că se chinuie să doarmă cu greu de la incident și că nu-i mai place să stea "în spații aglomerate".

[Sursa foto: Mirror]


Ea a adăugat că doi bodyguarzi au venit să calmeze situația, până când un al treilea "a apărut de nicăieri" și "a început să țipe și să împingă". Mama ei, Gemma, a spus că lucrurile au degenerat când Amarii s-a supărat că a fost împinsă.

În interviul acordat Newsbeat, Gemma a spus că Amarii "a devenit puțin cam guralivă", dar nu era "niciun fel de amenințare pentru nimeni", iar reacția a fost exagerată.
Unele persoane de pe internet au sugerat că Amarii era beată, acuzație pe care Gemma o respinge vehement. Mama a continuat: "Copiii trebuiau să fie testați cu alcooltestul înainte de a merge la eveniment, așa că, cum ar fi putut fi beată? Ea nu era beată. Este pur și simplu ridicol că oamenii chiar încearcă să găsească un fel de vină. A avut postări care spuneau că a meritat-o din cauza felului în care era îmbrăcată, ceea ce este absolut scandalos".

Poliția din Northumbria investighează episodul, deoarece chiar Rainton Arena a sesizat cazul. "Localul nu va accepta acest tip de comportament față de nimeni. Nu așa ar trebui să se simtă cineva la niciun eveniment. Personalul și organizatorii evenimentului sunt toți părinții și nu suntem mulțumiți de acțiunile individului", a scris aceasta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si