Fata de 14 ani a fost violată pe un dig, iar după ce a scăpat, a povestit totul bunicii ei. Din descrierea fetei, poliția a reușit să îl prindă pe bărbat și a fost internat pentru o expertiză psihiatrică.

Citeste si: O fată de 15 ani a fost agresată și amenințată, de trei tineri, într-un parc din Cluj-Napoca

Bărbatul are vârsta de 45 de ani.
Victima a intrat într-un program de consiliere psihologică.

Citeste si: Adolescentă de 15 ani, înjunghiată de iubitul de 18 ani. Băiatul a urmărit-o când se întorcea acasă de la școală

O adolescentă de 15 ani a fost urmărită și înjunghiată de fostul iubit

O fată 15 ani din Vaslui a fost înjunghiată de iubit. Băiatul a urmărit-o când se întorcea acasă de la școală și a atacat-o cu un cuțit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În acel moment a fost oprită de iubitul ei şi, pentru că a refuzat să stea de vorbă cu el, a atacat-o. 

Citeste si: Un bărbat este cercetat după ce ar fi violat o fată de 15 ani, căreia îi dădea alcool

Un kilometru a fugit după ea înainte să scoată briceagul pe care îl avea la el, spun martorii care au asistat la întreaga scenă. 

După ce a alergat o bună bucată de timp, victima a obosit şi s-ar fi oprit. În acel moment iubitul ei a prins-o şi a înjunghiat-o cu briceagul de trei ori în spate. Tânăra a fost transportată la spital, iar agresorul de 18 ani a fost dus în faţa magistraţilor din Bârlad.  

Citeste si: Gheorghe Dincă face scandal după gratii pentru că ar fi victima unor abuzuri. Ce decizie a luat „Monstrul din Caracal”

Un bărbat este cercetat după ce ar fi violat o fată de 15 ani, căreia îi dădea alcool

Un bărbat de 38 de ani a fost reținut de polițiștii clujeni, fiind cercetat de viol. Acesta ar fi dat alcool și substanțe interzise victimei.

"În contextul activităţilor investigative desfăşurate a rezultat faptul că bărbatul ar fi întreţinut, în perioada iunie-iulie 2021, în repetate rânduri, raporturi sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani, din municipiul Dej.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Doi adolescenți au fost reținuți de polițiști după ce au agresat sexual o minoră în vârstă de 14 ani

Expertizele de specialitate  efectuate au prezentat faptul că la momentul săvârşirii actelor sexuale, minora s-ar fi aflat în incapacitate de a-şi da consimţământul pentru desfăşurarea relaţiior intime iniţiate de bărbat, care i-ar fi oferit pentru consum băuturi alcoolice şi substanţe interzise", a arătat IPJ Cluj. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si