O elevă din anul 13 de la Școala Oswestry, din Shropshire, Anglia a murit în mod tragic în somn, lăsând personalul și elevii șocați. Vestea șocantă a fost confirmată ieri, 22 martie de școală. Se pare că fata avea 17 sau 18 ani, dar nu a fost dezvăluit numele ei. 

Școala a descris perioada de doliu ca fiind "o perioadă incredibil de dificilă și dureroasă" și a cerut ca intimitatea familiei și a prietenilor ei să fie respectată.

Personalul și elevii primesc, de asemenea, sprijin în urma acestei tragedii premature.

Încă nu se știu cauzele morții adolescentei

"Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Cu imensă tristețe confirmăm vestea tragică că o elevă din anul 13 de la Școala Oswestry a murit în liniște în somn în dimineața zilei de sâmbătă, 18 martie”, a declarat un purtător de cuvânt al școli.

O adolescentă a fost găsită moartă în camera ei la un internat de lux din Anglia

O adolescentă a fost găsită moartă în camera ei la un internat de lux din Anglia

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Durere fără margini în familia românului găsit mort pe o stradă din Marea Britanie, după ce câștigase 2.000 de lire sterline: „Frățiorul meu, nu te voi uita niciodată!”

"Acesta este un moment incredibil de dificil pentru întreaga școală, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt în special cu familia ei. Prioritatea noastră este sprijinirea elevilor și personalului nostru, precum și a familiei ei. Cerem respectuos intimitate și compasiune pentru familie și comunitatea școlară în această perioadă dureroasă", a mai adăugat purtătorul de cuvânt.

Școala independentă a fost fondată în 1407 și are elevi cu vârste cuprinse între patru și 18 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si