O adolescentă de 14 ani a fost împușcată în plină stradă, în față, de un adolescent de 18 ani, cu o armă de tip airsoft. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că este vorba despre un tânăr tot din același oraș.

„Tânărul ar fi utilizat pistolul îndreptându-l spre partea vătămată, pe motiv că minora ar fi refuzat să dialogheze cu un cunoscut al acestuia, împrejurare în care proiectilul pistolului i-ar fi provocat tinerei o leziune în zona feței”, transmite IPJ Buzău.

Citește și: VIDEO- Un necunoscut a tras cu arma de la balcon, la întâmplare, într-o maşină care aştepta la semafor

Un necunoscut a tras cu arma de la balcon, la întâmplare, într-o maşină care aştepta la semafor

Incident  grav azi noapte în Baia Mare. Un individ necunocut a tras cu arma în plină stradă, ţinta fiind un autoturism care aştepta la semafor, potrivit Observator.

Citește și: Un tânăr de 19 ani, reținut după ce a tras cu un pistol cu bile spre un bărbat pe care l-a rănit în abdomen

Incidentul s-a petrecut în zona Pieței Revoluției din municipiu. În maşină se aflau doi tineri, care au scăpat doar cu o sperietură zdravănă. În aceste momente nu se cunoaște identitatea atacatorului și nici motivul pentru care a tras înspre autoturism.

Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului, împreună cu criminaliștii. Arma folosită a fost una de tip air-soft cu bile, iar focul a fost tras din unul dintre blocurile din zona intersecţiei. 

Un tânăr de 19 ani, reținut după ce a tras cu un pistol cu bile spre un bărbat pe care l-a rănit în abdomen

Un bărbat de 55 de ani a fost rănit în abdomen, după ce un tânăr de 19 ani a tras în el cu un pistol cu bile din cauciuc.

A fost deschis dosar penal.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La data de 4 iunie, polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani din Reșița, bănuit că în seara zilei de 3 iunie, în jurul orei 20:40, în timp ce se afla pe Aleea Roman din municipiu, ar fi tras cu un pistol cu bile din plastic asupra unui bărbat în vârstă de 55 de ani, rănindu-l în zona abdomenului, potrivit  Poliției Județene Caraș-Severin.

Citește și: VIDEO- Caz șocant în Huedin! Un bărbat a fost împușcat în picior de doi polițiști: „Uitați, au vrut să-l omoare!”

 

 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si