Tânăra de 17 ani a tâlhărit un bătrân de 81 de ani, i-a luat suma de 250 de lei și un ceas. 

Suspecta a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă. Incidentul a avut loc în comuna Bordușani. Autoritățile au fost sesizate chiar de bătrân.

Citeste si: Doi elevi au fost condamnați, după ce au umilit un alt elev și l-au legat de scaun

Doi elevi au fost condamnați, după ce au umilit un alt elev și l-au legat de scaun

Doi foști elevi ai unui liceu din Huedin, județul Cluj, s-au ales cu dosar penal. Aceștia au umilit un alt elev din școală și l-au legat de scaun în fața celorlalți.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Incidentul s-a petrecut în pauza mare, la liceul tehnologic. Cei doi l-ar fi legat pe tânăr cu o sfoară, în timp ce colegii râdeau de el.
Tinerii l-au eliberat după câteva minute, timp în care  acesta striga după ajutor. Băiatul a fost văzut de directorul școlii, carfe a chemat poliția.

Citeste si:  La un pas de tragedie în Bihor: Un adolescent de 15 ani a înjunghiat în zona gâtului un băiat de aceeaşi vârstă

Un adolescent de 15 ani a înjunghiat în zona gâtului un băiat de aceeaşi vârstă

Adolescentul de 15 ani a fost reținut după ce a înjunghiat un băiat de aceeași vârstă. Victima a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare. În acest dosar, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor   a început urmărirea penală, adolescentul fiind acuzat de tentativă de omor. 

“În data de 22 iunie, în jurul orei 20.10, în parcul CET situat la intersecţia străzii Agricultorilor cu strada Francisc Hubic, din municipiul Oradea, inculpatul MVA şi persoana vătămată S.D.I,în vârstă de 15 ani, au avut un schimb de replici, inculpatul cerându-i imperativ persoanei vătămate să se pună în genunchi în faţa lui şi să-şi ceară scuze pentru că l-ar fi jignit anterior.

Citeste si: Cei doi frați din Argeș dați dispăruți au fost găsiți azi de polițiști

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Întrucât persoana vătămată nu s-a conformat şi a rămas în picioare, inculpatul a pus mâna stângă pe umărul persoane vătămate, iar cu mâna dreaptă în care avea un cuţit de tip briceag i-a aplicat o lovitură în zona gâtului, respectiv în regiunea antero-laterală cervicală, provocându-i o plagă tăiată cu dimensiunea de 10 centimetri şi cu interesare vasculară, leziune care necesită 20-25 de zile de îngrijiri medicale,dacă nu vor surveni complicaţii” , se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Oradea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si