Mai multe persoane au ajuns în spatele gratiilor, preventiv, după ce au șantajat o minoră în vârstă de 15 ani care fusese agresată sexual de doi bărbați. Inculpații au încercat să o constrângă pe adolescentă să nu facă declarații împotriva lor și să-și retragă plângerea penală. Alte trei persoane acuzate că au participat la șantajarea tinerei au fost plasate în arest la domiciliu.

Citeste si: VIDEO- Gemenii unui avocat cunoscut din Timiș au fost arestați. Au abuzat mai mulți minori

Scenele de groază pe care le-a trăit adolescenta în vârstă de 15 ani nu s-a terminat odată cu agresiunea sexuală. Și toate astea din cauza faptului că, la scurt timp după actul îngrozitor, rudele celor doi bărbați au început să o amenințe și să o șantajeze, obligând-o să-și retragă plângerea împotriva celor doi violatori.

Adolescentă de 15 ani, amenințată să renunțe la plângerea penală după ce a fost molestată de doi bărbați

În primă fază, rudele bărbaților i-au oferit bani tinerei, însă cum adolescenta nu a cedat, aceștia au trecut la amenințări. Mai mult, minora în vârstă de 15 ani a fost obligată să înregistreze o convorbire în care ar fi trebuit să-i elibereze de răspundere pe agresori.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident tragic în Constanța. Doi oameni au muri după ce două mașini s-au ciocnit violent

Însă, în urmă cu o săptămână, oamenii legii au efectuat mai multe percheziții în cartierul în care locuiesc cei doi presupuși agresori sexuali. În urma descinderilor, 13 persoane au fost conduse la audieri, mai exact, vorbim despre șapte bărbați și șase femei, cu vârste cuprinse între 17 și 50 de ani.

12 dintre aceștia sunt sub acuzația infracțiunii de șantaj. Aceștia au fost, de altfel, duș în fața judecătorilor, care au hotărâtpentru nouă dintre ei arest preventiv și pentru alți trei, arest la domiciliu.

Citeste si: O fată dată dispărută, găsită într-un TIR în timp ce întreținea relații intime cu doi bărbați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si