Close sidebar
Close sidebar

O adolescenta a murit in timp ce sora ei facea o inregistrare live pe Instagram. "Tocmai mi-am ucis sora, bine? stiu ca ma voi duce la inchisoare pe viata"

O femeie din California a fost arestata dupa ce un accident teribil, in care a fost implicata si ea, i-a ucis vineri sora de 14 ani. Aceasta a transmis live momentele de dupa accident si le-a aratat-o internautilor pe sora ei moarta pe Instagram.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Obdulia Sanchez, in varsta de 18 ani, canta si asculta muzica in timp ce conducea, iar in masina se aflau sora ei si o alta fata, ambele in varsta de 14 ani, care stateau pe bancheta din spate. La un moment dat, intr-o clipa de neatentie, masina a iesit de pe carosabil, a intrat intr-un gard si s-a rasturnat. Adolescenta avea filmarea pornita si intregul accident a fost transmis live, potrivit nydailynews.

Se pare ca niciuna dintre fetele de pe bancheta din spate nu purta centura de siguranta si au fost aruncate din automobil.

In filmarea respectiva de pe Instagram, soferita, Jacqueline Sanchez, le spunea internautilor ca tocmai si-a ucis sora si o arata pe aceasta fara suflare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Sora mea e pe moarte", a spus aceasta indreptand camera spre capul sangerand al surorii ei.
"E ultimul lucru care voiam sa ni se intample, dar pur si simplu s-a intamplat. Tocmai mi-am ucis sora, bine? stiu ca ma voi duce la inchisoare pe viata".

Cealalta victima se afla trantita la pamant si avea nevoie de ajutor.

Politia nu a specificat daca autoarea accidentului se afla sub influenta drogurilor sau a aloolului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI