Accidentul s-a petrecut in localitatea Crainimat, la iesirea spre Bistrita pe DN17. O tanara a fost ranita dupa ce a cazut dintr-un TIR din mers, in masina aflandu-se doar cu soferul. Acesta sustine ca tanara este iubita lui si pe drum s-au certat. Fata si-a aruncat poseta, iar apoi a sarit din TIR, scrie bistriteanu.ro.
 
La fata locului s-au deplasat echipaje medicale din cadrul ISU Bistrita, iar tanara a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita.



"Pe DN17, la iesire din Crainimat, o minora de 15 ani din Sarata a cazut din cabina unui autotren condus de un barbat de 32 de ani din Viisoara, accidentandu-se. Politistii fac verificari in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a petrecut accidentul", a declarat pentru Bistriteanul.ro purtatorul de cuvant al IPJ BN Crina Sirb.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si