Close sidebar
Close sidebar

O adolescentă de 16 ani a murit după ce a fost lovită de o camionetă. Se întorcea de la balul organizat de şcoală

O fată de 16 ani a fost ucisă de un camion, în timp ce se intorcea de la balul organizat de școală, pe drumul spre casă.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Eleva de la Braunton Academy din Devon a fost printre cei 95 de elevi care au participat joi seara la petrecerea de final de an de la Barnstaple Hotel. Copiii au consumat băuturi nealcoolice, urmate de o masă cu două feluri de mâncare, muzică, până la orele 23:00 când s-a încheiat.

Fata a fost implicată într-o coliziune cu un autoturism Nissan în jurul orei 00:40, vineri, pe drumul A361 când se întorcea acasă.

Citeste si: Accident groaznic în Giurgiu: Un tânăr de 16 ani a murit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Drumul a fost închis în ambele direcții la Trimstone, de la Dean Lane până la A3123- Rețeaua circulară Mullacott Cross- și a fost redeschis vineri dimineață.

Poliția a transmis că a deschis un dosar pentru a investigha circumstanțele care au produs accidentul.

Citeste si: Părinții lui Răzvan Ciobanu, suferință fără sfârșit! ”Când cei dragi se sting, nu-ți mai revii niciodată”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI