Close sidebar
Close sidebar

O adolescenta de 17 ani din Iasi a ajuns in coma la spital, dupa ce masina in care se afla alaturi de iubitul ei a izbit groaznic un alt autoturism. Alte trei persoane au rani cumplite.

Impactul zdrobitor a fost surprins de camerele de supraveghere. In imagini se observa clar cum soferul acestei masini patrunde in intersectie si vireaza la stanga fara sa se asigure. Din sens opus vine cu viteza un autoturism care intra in el ca o ghiulea.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La volan era un tanar iar pe scaunul din dreapta... iubita lui. Adolescenta de 17 ani se pare ca nu purta centura de siguranta iar acum medicii se zbar sa o salveze. E in coma la spital iar sansele de supravietuire sunt minime.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Erau trei in masina aia. Doi, cei din fata, grav... si doamna de aici lovita la cap"

O alta tanara, care se afla in acelasi autoturism, a fost si ea ranita. Soferul celeilalte masini a avut noroc si a scapat cu cateva rani usoare.

In schimb, sotia lui este sub supravegherea medicilor.    

Tanarul care a intrat cu viteza in masina care nu a acordat prioritate a postat pe o retea de socializare in urma cu doar 3 zile imagini cu el aflat la volanul masinii.

Politistii au deschis un dosar penal si vor trebui sa afle cine se face vinovat de aceasta nenorocire.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI