O tânără trece prin momente cumplite! Millie McAinsh spune că suferă de scleroză multiplă acută încât nu poate să meargă sau să stea în picioare și se chinuie să vorbească sau să înghită, informează Mirror.

Millie se teme că va muri, însă medicii speră la minune

Ea povestește că și cele mai mici senzații precum atingerea, zgomotul și lumina sunt insuportabile, deoarece hipersensibilitatea ei senzorială o lasă în agonie. 

"Mă simt ca și cum aș fi pe moarte. Mă doare în mod constant. Sunt în agonie și ei nu mă ascultă", a spus ea despre calvarul ei, pe care îl descrie drept "tortură". "Nu mai pot suporta. Trebuie să mă duc acasă”, a menționat ea, conform sursei menționate mai sus.

Millie a fost diagnosticată cu encefalomielită mialgică severă (ME) și a fost internată în spital în luna ianuarie pentru a i se monta un tub de hrănire, după ce starea ei s-a deteriorat și nu a mai putut înghiți alimente sau lichide.

Acum, familia tinerei este în șoc, mai ales că o văd cum se chinuie în fiecare zi cu boala nemiloasă. Aceștia i-au rugat pe medici să facă tot ce pot pentru ca fata lor să supraviețuiască. Inițial, specialiștii au crezut că este vorba despre o tulburare de alimentație, dar rudele nu cred că acesta este verdictul.

Adolescentă boală cumplită

Ea este adolescenta grav bolnavă.

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este îndrăgitul preot care a încetat din viață în Postul Paștelui, la doar 48 de ani? Lavrentie Țurcanu s-a luptat cu o boală nemiloasă

Problema, potrivit familiei lui Millie, este că tratamentul și investigațiile oferite de spital în eforturile de a afla ce este în neregulă îi fac rău tinerei. Disperați pentru o a doua opinie, au cerut unui medic privat să o viziteze pe Millie la spital, care a diagnosticat o ME severă. 

"O vreau doar pe mama mea, doar mama mea va fi de ajuns", a spus fata, puternic afectată de faptul că orele de vizită au fost restricționate.

Adolescentă boală cumplită

Ea este Millie McAinsh.

[Sursa foto: Mirror]

Organizațiile de caritate, inclusiv Asociația ME, au cerut de mult timp o mai bună pregătire la nivel național pentru medici cu privire la această afecțiune.

Citește și: "Taxa pe boală", eliminată parțial, după trei luni de controverse. Premierul pune piciorul în prag: "Să vină azi să lucreze la Guvern toată conducerea CNAS"

Din punct de vedere istoric, aceasta a fost considerată de unii ca fiind o boală psihosocială și, ca atare, Institutul Național pentru Sănătate și Excelență în Îngrijire (NICE) a recomandat ca tratamente terapia prin exerciții fizice graduale (GET) și terapia cognitiv-comportamentală (CBT). 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si