Close sidebar
Close sidebar

O adolescentă din Iași a furat zeci de mii de euro de la bunici și i-a cheltuit cu iubitul în șase zile. Bătrânii vânduseră un teren

O tânără în vârstă de 18 ani, din Iași, a furat banii bunicilor obținuți din vânzarea unui teren și i-a cheltuit cu iubitul.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânăra aflase de la părinți că bunicii săi vânduseră un teren pe care obținuseră 40.000 de euro. Bătrânii puseseră deoparte 33.000 de euro, după le dăduseră copiilor 7.000 de euro.

Pentru că fata este îndrăgostită nebunește de un tânăr din Iași, a mers la bunici și a furat toți banii. Presa locală relatează că ascunseseră banii într-un cufăr, într-o anexă din curtea casei.

A furat banii bunicilor și i-a cheltuit la cazinou

După ce a luat banii, fata și iubitul ei s-au dus la mall, unde şi-au cumpărat haine scumpe, telefoane de ultimă generaţie, au mâncat apoi în restaurante de lux şi au pierdut nopţi prin cazinouri.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Şase zile a durat petrecerea celor doi, joi ei fiind arestaţi. Cheltuiseră deja 12.000 de euro din banii furaţi. Bunicii fetei au primit înapoi 21.000 de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI