Fata în vârstă de 16 ani a trecut prin clipe greu de imaginat, fiind hărțuită sexual și apoi incendiată. Totul s-a petrecut într-un stat sărac din India.

Citeste si: Două surori au fost găsite spânzurate, după ce ar fi fost răpite și violate

Ce s-a întâmplat și cine sunt autorii crimei

Adolescenta indiancă în vârstă de 16 ani a fost violată şi arsă de vie de către 2 bărbați.

Aceasta a murit la spital, din cauza rănilor, a anunțat marți politia indiană, potrivit AFP. 

Tânăra era membră a comunității dalit (n.r. nivelul cel mai de jos al unei caste denumită ”de neatins”) și a murit luni într-in spital din Lucknow, în Uttar Pradesh, după ce a fost agresată sexual în septembrie.

Cei doi bărbaţi acuzaţi de viol și incendiere au fost arestaţi ” la două ore după semnalarea incidnetului”, iar poliţia a asigurat familia că se va ocupă de acest caz așa cum se cuvine, a declarat pentru AFP şeful poliţiei locale, Dinesh Kumar Prabhu, potrivit News.ro

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Poliţiştii au păzit casa tinerei după incident, ”pentru a preveni orice incident indezirabil”, a mai comunicat șeful poliției locale.

Citeste si: Noi informații în cazul lui Visarion Alexa, preotul presupus că a hărțuit sexual o enoriașă. Încă o femeie susține că a fost hărțuită

Ororile se întâmplă frecvent în India

Femeile din comunitatea dalit sunt deseori victime ale infracțiunilor sexuale, iar criminalitatea împotriva femeilor este dusă la un alt nivel.

Moartea acestei tinere are loc la mai puţin de o săptămână după descoperirea cadavrelor a două surori dalit, în vârstă de 15 şi 17 ani, spânzurate de un copac, în apropiere de satul în care locuiesc. Acestea ar fi fost violate şi strangulate de către şase bărbaţi, care au fost arestaţi.

Cele două cazuri au avut loc în statul Uttar Pradesh. Acesta este un stat sărac cu aproximativ 230 milioane de locuitori.

Aproape 32.000 de violuri au fost înregistrate în 2021 în India, potrivit Guvernului. Acest bilanţ este considerat cu mult inferior faţă de bilanţul real, iar numeroase violuri nu sunt semnalate.

Citeste si: Cine este soția preotului Visarion Alexa. Deși este acuzat de agresiune sexuală, cei doi au 4 copii împreună


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si