Close sidebar
Close sidebar

O adolescentă dispărută de mai bine de un an a fost găsită în viață într-un dulap. Tânăra era și însărcinată

Descoperire șocantă, după ce o fată de 14 ani care a fost dată dispărută în 2021 a fost găsită în viață acum și s-a reunit cu tatăl ei. Poliția a găsit-o în viață și însărcinată într-un dulap.

Laura Macovei,

O adolescentă dispărută de mai bine de un an a fost găsită în viață într-un dulap. Tânăra era și însărcinată

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliția primise o informare anonimă să percheziționeze o casă din Port Huron, Michigan. Marți, un echipaj de poliție care s-a deplasat spre zona indicată, a fost șocat să o găsească pe fată, culcată într-un dulap.

Perchezițiile au fost anevoioase, iar rezidenții casei „ au negat vehement că au văzut-o ” și le-au oferit ofițerilor „ informații false ”, potrivit  Mirror.

Fata a fost găsită în viață și însărcinată

Era supărată, plângea și era destul de speriată. Nu era sigură ce se va întâmpla cu ea ”, a spus ofițerul adjunct de poliție, Robert Watson.

Nu ne-au lăsat să intrăm. Nu ne-au permis să vorbim cu nimeni din casă, ceea ce ne-au ridicat semne de întrebare. O doamnă a spus: 'Întoarceți-vă cu un mandat de percheziție'. Așa am și făcut ”, a mai declarat acesta.

Citește și: Poveste cu final nefericit: Femeia salvată în Turcia după 104 ore petrecute sub ruine a murit la spital

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Fata a fost găsită în dulapul aflat pe hol, la doar câțiva metri de locul unde doi bărbați se uitau la televizor și pretindeau că nu știu unde se află fata.

Tânăra a fost dusă la spital pentru o examinare, unde s-a descoperit că era însărcinată, potrivit lui Watson.

„Vreau să fiu cu tatăl meu!”

Tatăl ei a fost „ foarte uşurat ” că fata lui a fost găsită, iar adolescenta a fost „ în extaz ” să se reîntâlnească cu tatăl ei și a tot exclamat: „ Vreau să fiu cu tatăl meu! Vreau să fiu cu tatăl meu! ”.

El [tatăl] a avut de-a face cu acest coșmar de un an și jumătate, iar acum fata se află într-un loc mult mai bun.

Când poți aduce un copil teafăr acasă la familia lui, mai ales când a fost plecat un an și jumătate, nu-mi pot imagina prin ce a trecut, de aceea această misiune este atât de importantă pentru mine ”, a spus Watson.

Citește și: Jurnalistul sportiv Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani, după ce a înotat în ape înghețate

Mama fetei este acuzată de răpire, potrivit oficialilor din Michigan.

Autoritățile cred că mama și-a găsit fiica după ce aceasta a fugit și a început să o ascundă pe fată din casă în casă. Rezidenții casei ar putea fi, de asemenea, acuzați de adăpostirea și ascunderea unui fugar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI