Gravul accident a avut loc între un tren și un autoturism la trecerea de nivel de cale ferată din comuna Botoroaga, sat Valea Cireşului.

O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit

”La sosirea echipajelor de pompieri, patru dintre cei cinci pasageri ai autoturismului erau încarceraţi, aceştia fiind scoşi de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare şi predaţi echipajelor medicale”, a

transmis ISU Teleorman.

Citește și: Două mașini cu șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier grav, pe un drum județean din Iași

Patru tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani au fost răniți, fiind transportați la Unitatea Primiri Urgenţe Alexandria. 

Medicii au transmis că o tânără, conducătorul auto, de aproximativ 19 de ani, s-a ales cu traumatisme minore, conştientă şi cooperantă, un băiat de 15 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor şi toracelui, conştient şi el,  dar şi despre un tânăr de 20 de ani, cu traumatism cranian, la fel conştient şi cooperant.

Citește și: Povestea Danielei, românca care s-a îmbolnăvit după ce a muncit ani de zile în străinătate: „A început să-mi fie rău”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Din păcate, o minoră, de aproximativ 15 ani, a fost declarată decedată de un echipaj SAJ, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”, a mai transmis sursa citată.

Două mașini cu șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier grav, pe un drum județean din Iași

Șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier pe un drum județean din Iași. În ce stare se află victimele în prezent?

Citește și: VIDEO- Fost procuror din Buzău, lăsat în libertate după ce ar fi provocat un accident mortal

Șapte persoane au fost rănite, în cursul zilei de marți. Ele au fost transportate la spital, după ce două mașini s-au ciocnit pe un drum județean. Una dintre ele a ajuns într-o curte

„Apel 112, accident rutier produs pe DJ 248, în zona localităţii Dumbrava, comuna Ciurea, sunt 2 auto implicate, 7 persoane”, a transmis, marţi seară, ISU Iaşi.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„În accidentul rutier au fost implicate 2 autoturisme dintre care un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-o curte, sunt 7 persoane implicate, conştiente, neincarcerate, preluate de către echipajele medicale”, a mai transmis sursa menționată anterior.

Citește și: Gestul care i-a adus moartea unui bărbat din Vâlcea. I-a fost declarat decesul

Pompierii au precizat că toate victimele accidentului rutier vor fi transportate la spital de către echipajele medicale care au intervenit.

Poliţiştii urmează a stabili împrejurările producerii evenimentului rutier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si