Close sidebar
Close sidebar

O adolescenta risca sa fie exmatriculata de la scoala din cauza parului ei! Cum arata tanara

O adolescenta din Florida risca sa fie exmatriculata de la scoala din cauza parului ei afro, care distrage atentia colegilor sai.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jenesis Johnson, o tanara de 17 ani, a fost informata de catre conducerea liceului privat din Tallahassee, Florida, ca parul ei cret, natural, trebuie aranjat, altfel risca sa fie exmatriculata.

"Este aranjat”, a  spus ea, insistand asupra faptului ca asa sta parul ei, adaugand ca cererea institutiei i se pare aberanta, mai ales ca este eleva acolo de ani buni. Totodata, ea a precizat ca intodeauna se asaza in spatele clasei, potrivit Daily Mail. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit institutiei, parul ei nu este in concordanta cu politica scolii, care specifica faptul ca elevele trebuie sa aiba intodeauna parul „curat si neted”. 

Johnson si mama ei sunt decise sa lupte pentru ca adolescenta sa isi poata purta parul natural.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI