ISU Iași a anunțat că o aeronavă de mici dimensiuni a aterizat în comuna Movileni, localitatea Potângeni, județul Iași. Două ASAS, un TIM, un echipaj de prim ajutor și unul de descarcerare au ajuns la fața locului. Nu au fost înregistrate victime în urma incidentului aviatic. Pilotul și copilotul sunt de origine sârbă. 

Citește și: Un avion de pasageri din India a aterizat de urgență la București. Un pasager de 36 de ani, salvat de medicii români după ce a făcut infarct

Un avion de pasageri din India a aterizat de urgență la București. Un pasager de 36 de ani, salvat de medicii români după ce a făcut infarct

Un avion de pasageri din India a aterizat de urgență, miercuri dimineața, pe aeroportul Henri Coandă din București. Un pasager de 36 de ani a fost salvat de medicii români după ce suferise un infarct la bordul avionului.

Citeste si:  Un șarpe a produs panică într-un avion de pasageri

Pasagerul se afla la bordul aeronavei  companiei aeriene Lufthansa, care efectua un zbor pe pe ruta New Delhi (India) – Frankfurt (Germania).

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un avion cu 200 de pasageri s-a întors de urgență pe aeroportul din Otopeni

Potrivit sursei citate, aeronava a aterizat pe Aeroportul Otopeni la ora 07:13. În mod normal, zborul New Delhi- Frankfurt durează aproape 9 ore.

Echipajul medical din Aeroportul Henry Coandă, intervenție salvatoare

După aterizare, un echipaj medical al aeroportului Henry Coandă a intervenit la bordul aeronavei și a reuşit să stabilizeze pasagerul, care suferise un atac de cord.

Citeste si:  Alertă cu bombă la bordul unui avion cu 400 de pasageri: „O să-l fac să explodeze”

Conform procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat și un echipaj SMURD, iar acesta a preluat pacientul și l-a transportat la spital.

Avionul și-a continuă zborul spre Frankfurt

Avionul urmează să îşi continue zborul către Frankfurt. Traficul aerian pe aeroport s-a desfăşurat în condiţii normale.

"Miercuri, 19 octombrie, Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a reuşit din nou să intervină cu succes şi să salveze viaţa unui pasager în vârstă de 36 de ani. Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Lufthansa, care efectua un zbor pe ruta New Delhi (India)- Frankfurt (Germania). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07:13. După aterizare, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical al aeroportului, reuşind să stabilizeze pasagerul, care suferise un atac de cord. Conform procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat şi un echipaj SMURD; acesta a preluat pacientul şi l-a transportat la spital", se precizează în comunicatul CNAB. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si