Comuna Glina din județul Ilfov cu satele aparținătoare intră în carantină

Astfel, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a stabilit într-o şedinţă extraordinară, Hotărârea nr. 56 din 26.03.2021 în privința instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Glina împreună cu satele aparţinătoare, Căţelu şi Manolache, a anunțat prefectura Ilfov, în urma unei analize de risc efectuată de DSP.

CJSU Ilfov a înaintat propunerea Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în privința emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

În comuna Glina, rata de incidență a cazurilor de SARS Cov-2, calculată de vineri, pentru intervalul 12-25, este de 6,85.

De asemenea, secretarul de stat în MAI dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6754 din 26.03.2021 în privința instituirii măsurii de carantină zonală pentru comuna Glina, cu satele aparţinătoare Glina, Căţelu şi Manolache, începând din 26 martie, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până în 9 aprilie, ora 22:00.

Citeste si: Ce reacții adverse pot provoca vaccinurile COVID-19 aprobate în România: Pfizer, Moderna, Astrazeneca și Johnson and Johnson


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si