Alarma a fost dată, marți, de un localnic, în jurul orei 14.00, după ce, într-o zonă izolată a localității Rona de Sus, un bărbat a găsit mai multe obiecte de îmbrăcăminte.

Nu se știe încă identitatea victimei

În urma deplasării la fața locului, cu ocazia verificărilor efectuate în zonă, la o distanță de aproximativ 50 de metri față de obiectele de îmbrăcăminte, au fost identificate mai multe fragmente de schelet uman.

S-a efectuat cercetarea la fața locului împreună cu un criminalist din cadrul Poliției Municipiului Sighetu Marmației – Biroul Criminalistic, ocazie cu care au fost fixate, ridicate și ambalate obiectele de îmbrăcăminte identificate, precum și fragmentele osoase ”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Citeste si: Un bărbat a pierit în timp ce își îngropa soția. Omul a vrut să ascundă crima, dar a făcut infarct

Rămășițele umane au fost depuse la Morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării expertizei medico-legale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se efectua verificări în vederea stabilirii identității cadavrului, precum și cauza decesului.

Crimă trasă la indigo

Această posibilă crimă este extrem de asemănătoare cu cea din Măgurele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cine ar fi bărbatul ucis și incendiat într-o mașină de lângă București

Un om de afaceri italian a fost ucis, tranșat și apoi incendiat. Crima a fost descoperită după ce un bărbat a observat o mașină incendiată pe un câmp din apropierea Bucureștiului. 

Cei doi presupuși criminali ai italianului care a fost găsit carbonizat pe un câmp din Măgurele în portbagajul unei mașini sâmbătă, 7 mai, au reușit să scăpe de cadavrul italianului într-o oră şi 42 de minute.

Anchetatorii au aflat că, pe data de 6, când Mauro Gadda a ajuns în apartamentul din Ferentari, acesta a fost de fapt atras într-o cursă, informează ziare.com.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si