Misiunea de căutare a unei fete de 14 ani, dispărută, miercuri seară, în apele Dunării, pe braţul Borcea, în zona Feteşti Sat, a fost reluată joi dimineaţă, după ce a fost suspendată pe timpul nopţii, potrivit ISU Ialomiţa.

Citeste si: Două minore au dispărut în Dunăre. Sora cea mare a sărit să o salveze pe cea mică

Fată de 14 ani, dispărută la scăldat în Dunăre

Dispariția fetei a fost anunțată de familia ei, miercuri în jurul orei 18.30. Minora se afla la scăldat împreună cu familia, transmit cei de la ISU Dâmbovița. Un elicopter SMURD a fost chemat la fața locului.

"Misiunea de căutare a continuat miercuri, mai multe ore, fără rezultat, după care a fost suspendată pe parcursul nopţii. Căutările au fost reluate în această dimineaţă cu un echipaj din cadrul Staţiei de pompieri Feteşti cu o barcă pneumatică, iar în sprijin a fost solicitată şi intervenţia unui echipaj de scafandri din cadrul ISU Dealul Spirii Bucureşti-Ilfov", se arată într-un comunicat remis joi de ISU Ialomiţa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dispariţia minorei, care se afla la scăldat împreună cu familia, a fost anunţată miercuri, în jurul orei 18,30.

"La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Feteşti cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi în sprijin a fost solicitat şi un elicopter SMURD Constanţa, care survolează zona. Pompierii au demarat operaţiunea de căutare prin cercetarea luciului apei cu ajutorul unei bărci pneumatice, iar în sprijin au fost solicitaţi şi scafandri militari din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov", se arată într-un comunicat transmis miercuri seară

de reprezentanţii ISU Ialomiţa.

Două surori înghițite de apelele Dunării, la Isaccea

Două surori din Tulcea, de doar 11 și 12 ani, au dispărut luni în apele Dunării. Una dintre fete a sărit pentru a o salva pe cealaltă, însă niciuna nu a mai ieșit. Forţele ISU Tulcea şi ISU Brăila au reluat căutările în această dimineață.

Potrivit autorităților, totul a început când sora cea mică a alunecat și a căzut în apă, iar cea mare i-a sărit în ajutor.

După mai multe zile de căutări, echipele de scafandri au reluat scufundările în această dimineață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si