Potrivit IPJ Vrancea, fata de 14 ani a plecat de acasă la un prieten, în data de 11 ianuarie şi până la această oră nu a revenit la domiciliu. 

Fata este căutată acum de polițiști

Nici familia şi nici cunoscuţii adolescenţei nu au informaţii cu privire la locul în care aceasta s-ar putea afla.

Citește și: Copil dispărut în Capitală: Acesta a plecat de la domiciliul din Sectorul 1 şi nu a mai revenit

Joi, mama adolescenţei a sesizat autoritățile și a cerut ajutorul. Imediat, polițiștii au început căutările în localitatea Paltin, dar şi pe dealurile din zonă. 

„Astăzi, ora 09.06, poliţiştii vrânceni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către mama tinerei, cu privire la faptul că fata sa nu a revenit la domiciliu. În acest moment, 7 poliţişti, 5 reprezentanţi S.V.S.U. Vrancea, precum şi lucrători din cadrul I.J.J., I.S.U. şi Salvamont Vrancea efectuează căutări pe raza comunei Paltin, în vederea depistării cât mai rapide a minore i”, transmite IPJ Vrancea. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliţiştii transmit că cei care pot furniza informaţii cu privire la persoana dispărută să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Noi detalii în cazul tinerei de 14 ani care a fost răpită la Sibiu. Patru bărbați și o femeie au fost arestați

Cinci persoane au fost arestate în cazul adolescentei de 14 ani răpită de la locuinţa sa din Tălmaciu.

Oamenii legii cercetează cazul.

Patru bărbați şi o femeie au fost reţinuţi  în cazul adolescentei de 14 ani răpită luni  noaptea de la locuinţa sa din Tălmaciu, anunţă IGPR.

Citește și: VIDEO- Panică pe străzile din Rădăuți după ce doi lei au scăpat din cușcă la Zoo. Oamenii au primit mesaj RO-Alert

„În continuarea cercetărilor efectuate cu privire la circumstanțele dispariției minorei, la data de 9 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor patru bărbați, precum şi a unei femei în vârstă de 46 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv violare de domiciliu”,  informează IGPR.

Cele cinci persoane vor fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si