Subottin a murit după o ședință cu un șaman local și soția acestuia, pe care îi vizitase pentru tratarea unor afecțiuni

Citeste si: Reacția cutremurătoare a lui Elon Musk după ce a fost ameninţat de Dmitri Rogozin: "Mi-a părut bine să vă cunosc”

Omul de afaceri a murit în circumstanțe misterioase

Șamanul Magua și soția lui l-au primit în locuința acestora din localitatea Mytishchi, pentru a-l trata cu broaște râioase veninoase, relatează  The Moscow Times.

Citeste si: VIDEO- Volodimir Zelenski se adresează Parlamentului României. Cîţu: Putin este un criminal. Războiul nu are justificare

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Tratamentul”, care ar fi fost destinat combaterii mahmurelii, consta în crestarea pielii până la sânge și tamponarea rănii cu veninul broaștei. „Pacientul” ar fi trebuit să vomite, dar apoi să se simtă mai bine. În schimb, a făcut convulsii și hipercardie și a murit, arată sursa citată.

Șamanul nu a vrut să cheme ambulanța când starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutățit

Alexander Subbotin, manager de top al companiei Lukoil, mergea des la acest șaman, dar ultima ședință s-a dovedit fatală.

Ritmul cardiac i s-a întețit, dar șamanul nu a vrut să cheme ambulanța, ci l-a tratat cu Corvalol, un medicament indicat în hipertensiunea arterială.

Citeste si: Faimosul lunetist Wali le face în ciudă rușilor, care l-au declarat mort în Mariupol: "Sunt în viață! Nici o zgârietură"

Șamanul l-a băgat în pat în subsolul locuinței, unde a și decedat, de altfel.

Alexander Subbotin a fost membru al consiliului de administrație al LLC Trading House Lukoil. După ce a lucrat la Lukoil, Alexander Subbotin a devenit proprietarul noii Companii de Transport (NTC).

În ultimele luni, mai mulți oficiali au murit în circumstanțe ciudate, unii dintre ei au fost uciși împreună cu familiile lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si