„Mâine este comitetul interministerial. Sper să fie nişte decizii acolo pe care le vom aproba în CNSU. Bineînţeles că le vom discuta şi la Cotroceni. Poate vom anunţa şi astăzi, să vedem discuţia cu domnul preşedinte”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de joi a Executivului.

Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate de la 1 iunie se va întruni din nou vineri

Premierul a fost întrebat și dacă vor exista schimbări în legătură cu libera circulație după ora 22.00, începând de la 1 iunie: „Dacă aceasta o să fie decizia CNSU, bineînţeles că aşa se va întâmpla. O să întrebăm preşedintele CNSU, să vedem ce spune. Vom vedea care sunt propunerile în perioada următoare. Urmează o discuţie importantă cu domnul preşedinte pe această temă şi după aceea vom vedea care sunt măsurile. Aveţi răbdare câteva zile şi apoi vom vedea exact care vor fi măsurile”.

Citeste si: Florin Cîţu anunță că Finala Cupei României de pe 22 mai se va desfășura cu spectatori

Astfel, Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, de la ora 16.00, la care participă premierul Florin Cîţu împreună cu membri ai Guvernului din domeniul sanitar. Principalele subiecte de discuție din cadrul întrunirii vor fi situaţia epidemiologică, dar și restricțiile anti-COVID.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”La şedinţă vor participa prim-ministrul României, Florin Cîţu, viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, şi Directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Citeste si: Noi măsuri de relaxare în Capitală! Ce se întâmplă cu școlile și sălile de jocuri de noroc

Autoritățile au anunțat că toate judeţele şi Capitala au intrat în scenariul vevrde, acest lucru înseamnă că rată de incidentă a cazurilor COVID-19 este sub 1,5, iar datorită acesteia ar putea fi posibilă o altă relaxare a restricțiilor anti-COVID.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si