Close sidebar
Close sidebar

O altă țară din Europa închide barurile și restaurantele pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Olanda este următoarea țară care va închide restaurantele și barurile. Țara se află pe locul al treilea cu cea mai mare rată de noi infectări la 100.000 de locuitori din Europa.

Andreea Bolocan,

Olanda intră într-o izolare parțială [Sursa foto: expatica.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pentru a combate răspândirea coronavirusului, Olanda va închide de miercuri, 14 octombire, toate barurile și restaurantele, a declarat marți premierul Mark Rutte, relatează site-ul de presă Le Figaro. De asemenea, masca va deveni obligatorie în toate spațiile închise, pentru persoanele cu vârsta de peste 13 ani, după o lungă perioadă de timp în care premierul Olandei s-a opus acestei măsuri.

Alcoolul nu va mai putea fi cumpărat după ora 20:00

Comercializarea alcoolului după ora 20:00 (18:00 GMT) va fi interzisă, pentru a reduce adunările de oameni care a dus la creșterea numărului de infectați cu COVID-19, potrivit declaraților făcute de către Mark Rutte, care a clarificat că aceste măsuri vor intra în vigoare de miercuri.

Olanda intră într-o izolare parțială

”Intrăm într-o izolare parțială. O să doară, dar este singura soluție. Trebuie să fim mai stricți.”, a spus premierul Olandei.

Autoritățile olandeze au raportat într-o săptămână 43.903 de cazuri noi de COVID-19, dintre care 7.393 au fost înregistrate miercuri (7 octombire). Astfel, în ultimele două săptămâni, Olanda a înregistrat cea mai mare rată de infectare la 100.000 de locuitori din Europa, după Cehia și Belgiam potrivit (ECDC) Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor.

Sursa: Mediafax.ro

 

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI