Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 14:00 pe șoseaua SS 117 Bis, la Enna. Microbuzul plin cu muncitori a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului, o tânără de 21 de ani a decedat, iar alte nouă persoane sunt rănite.

Tânăra care conducea autoturismul a murit pe loc

Fata ce conducea un autoturism marca Fiat Ideea, ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi izbit violent în microbuzul cu muncitori.

Impactul frontal dintre cele două autovehicule a fost unul puternic, după care mașina fetei s-a izbit de bara de protecție a șoselei. Pentru ea nu a mai fost nimic de făcut, echipele de pompieri au extras-o fără viață dintre resturile mașinii. 

Românii aflați în microbuz se îndreptau către locul de muncă, la recoltarea fructelor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe numele său, Claudia Cassibba, era o tânără studentă la medicină și locuia în Comiso.

Citeste si: Un alt român a fost reținut în Italia. Bărbatul acuzat că își teroriza soția în repetate rânduri

Cei nouă români au fost râniți în urma impactului

După accident, la fața locului au intervenit pompierii, personalul sanitar de la 118, polițiștii, carabinierii și personalul Anas.

Dintre cei nouă români, unul se află în stare gravă și a fost transportat de urgență la spitalul Sant’Elia din Caltanissetta. Ceilalți 8 români au fost duși la Spitalul Umberto I din Enna. 

Citeste si: Descoperire înfiorătoare făcută în Italia. O româncă a fost găsită moartă în casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si