Close sidebar
Close sidebar

O ambulanţă a explodat în Argeş. Maşina s-a făcut scrum după o misiune - VIDEO

O ambulanţă a explodat la Costeşti, chiar în unitatea SAB. Ambulanţa tocmai se întorsese din misiune.

Madalina Cotorceanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Se pare că incendiul a fost declanşat de un scurtcircuit la priză. Paguba este de 80.000 lei, bani care vor fi recuperaţi de la asigurare. 

După fiecare misiune, acumulatorii echipamentelor sunt alimentaţi la o priză. Scurtcircuitul a determinat, cel mai probabil, explozia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nu a fost singurul incident de acest gen în care a fost implicată o ambulanţă în ultimii ani. În urmă cu aproape doi ani, o pacientă cu probleme cardiace din Vaslui şi echipajul medical care o însoţea la spital au fost la un pas de moarte, după ce salvarea în care se aflau a luat foc în mers.

Din fericire, şoferul a văzut la timp fumul care ieşea de sub capotă şi a scos bolnava la timp. Ambulanţa, care avea 800.000 de kilometri la bord, s-a făcut şi atunci scrum. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI