Accidentul rutier în care a fost implicată o ambulanță a avut loc în localitatea Mihail Kogălniceanu, comuna Ţigănaşi, pe DJ 282 C.

O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier la Iași

La locul accidentului au intervenit o autospecială de intervenţie şi stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, echipajul de TIM, o autospecială pentru transportul victimelor multiple şi o ambulanta tip "B" de la SAJ Iaşi.

Citește și: Accident rutier grav la Buzău: o persoană a decedat

Echipajele de intervenţie sosite la locul evenimentului rutier au constatat că în urma accidentului rutier au rezultat 5 victime, conştiente, neîncarcerate. Victimele sunt transportate la spital”, a transmis ISU Iaşi.

Un şofer rămas încarcerat a murit şi alţi doi au fost răniți după ce trei mașini s-au ciocnit violent

O persoană s-a stins din viață duminică, 19 februarie 2023, la orele dimineții, după ce rămas încarcerată, în urma unui accident violent care a avut loc în Maramureş.

Citește și: Patru persoane au fost rănite în urma unui accident pe DN 1

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații făcute publice, în accidentul de pe strada Unirii din Ocna Șugatag au fost implicate trei mașini (un BMW, un Mercedes și un Peugeot), iar o persoană a fost încarcerată.

La fața locului au ajuns de urgență echipajele de la descarcerare, echipaje SMURD și ale ambulanței din Sighetu Marmației.

Citește și: Trenuri blocate în Maramureș după ce mai mulți copaci au căzut pe calea ferată

De asemenea, au mai intervenit un echipaj EPA SMURD și unul de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației, respectiv un echipaj SAJ. 

O persoană implicată în accident s-a stins din viață, iar ceilalți doi șoferi au refuzat transportul la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si