Un accident șocant a avut loc DN71, în localitatea Mircea Vodă. O ambulanță care se afla într-o misiune și transporta un pacient în vârstă de 71 de ani a dat peste o bătrână de 84 ani care traversa strada.

Pacientul care era transportat de urgență la spital a fost preluat de o altă ambulanță

Din păcate, medicii nu au mai putut să o salveze, așadar, femeia a murit.

Acum, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier. 

"La data de 30 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Mircea Vodă.  Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 49 de ani, din comuna Braniștea, în timp ce ar fi condus o ambulanță pe drumul național 71, în localitatea Mircea Vodă, ar fi acroșat și accidentat o femeie, de 84 de ani, din localitate. În urma impactului, din nefericire, victima a decedat. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier", a informat, ulterior, IJP Dâmbovița.

Accident ambulanță Dâmbovița

O femeie de 84 de ani a fost spulberată de o ambulanță.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Circulație restricționată în București, cu ocazia desfășurării Târgului de Crăciun din Piața Constituției. Recomandările autorităților

Conform reprezentantului SAJ Dâmboviţa, autospeciala transporta o pacientă de la Titu la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte şi avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. Din fericire, ea nu a fost rănită în urma accidentului și a fost în cele din urmă preluată de o altă autospecială care să o ducă mai departe la spital.

Accident terifiant pe A1

Un accident terifiant a avut loc tot pe 30 noiembrie pe A1 București- Pitești, în dreptul localității Olteni din județul Dâmbovița. În incidentul rutier au fost implicate trei mașini. Din păcate, în urma impactului o persoană a fost rănită.

Accident ambulanță Dâmbovița

O ambulanță care se afla în misiune în zona Dâmbovița a lovit mortal o bătrână.

[Sursa foto: Bihoreanul]

Citește și: Gestul extrem al unui polițist din Botoșani. Și-a pus capăt zilelor în ziua de Sf. Andrei pe mormântul fiicei sale în ziua când aceasta ar fi trebuit să îți sărbătorească onomastica

Circulația rutieră în zonă a fost restricționată pe banda a doua a sensului de mers către Pitești, a precizat Infotrafic. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si