Polițiștii Serviciului Rutier din Vrancea au fost sesizați duminică prin apel la 112 cu privire la un accident în localitatea Dumbrăveni care s-a petrecut între un autoturism și o ambulanță, în care se afla o pacientă pentru a fi transportată la spital.

Potrivit primelor informații, femeia care conducea autoturismul a suferit leziuni ușoare. Traficul din zonă a fost blocat în accidentului. 

Echipajul SAJ nu a suferit traume.

Pacienta este stabilă și a fost transportată la spital de un alt echipaj la Spitalul Județean Vrancea. Victima aflată în autoturism, șoferița în vârstă de 53 de ani, a fost preluată de alt echipaj SAJ de tip C2 cu medic.

Citește și: Un tată și-a ucis fiica de 14 ani, apoi s-a împușcat în cap. Mesajul transmis soției e cutremurător

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pacienta prezenta traumatism de membru superior stâng era conștientă, dar puțin confuză. Aceasta a fost stabilizată și transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe, pentru investigații și îngrijiri medicale. 

Un tânăr beat a fost lovit pe trecerea de pietoni de o șoferiță sub influența drogurilor

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost lovit pe o trecere de pietoni de o tânătă șoferiță de aceeași vârstă în județul Cluj.

Accidentul  a avut loc aseară în jurul orei 23:55 pe strada CD Gherea din municipiul Dej. Din primele testări a reieșit că bărbatul avea o  alcoolemie  de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat iar șoferița se află sub influența substanțelor psihoactive.

Citește și: Femeie în stare gravă, după ce a fost lovită de tren la Azuga

O tânără a accidentat un bărbat care traversa regulamentar

Potrivit primelor informații, polițiștii au constatat că o fată de 19 ani, din municipiul Dej, se deplasează pe strada Unirii, a lovit cu mașina un tânăr de 19 ani care traversa regulamentar. La locul accidentului au intervenit polițiștii din Dej dar și o ambulanță cu un medic.

„În urma testărilor cu aparatul etilotest, tânărului ia rezultat o concentrație de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru ai fi prelevate mostre biologice”,  au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și: Gabriela Firea, reacție după ce o femeie a fost omorâtă de o haită de câini în Bucureşti, în timp ce alerga: „Actuala administraţie a Capitalei nu se preocupă”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Citește și: Bărbat dispărut într-un pârâu. Autorităţile îl caută de mai multe ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si