Close sidebar
Close sidebar

O ambulanță în care se afla o pacientă a fost izbită de un autoturism

Accident rutier grav în Dumbrăveni, Vrancea între o ambulanță și un autoturism. Ambulanța transporta o pacientă.

Madalina Grigore,

Accident între o ambulanță și un autoturism în Vrancea

[Sursa foto: SAJ Vrancea]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii Serviciului Rutier din Vrancea au fost sesizați duminică prin apel la 112 cu privire la un accident în localitatea Dumbrăveni care s-a petrecut între un autoturism și o ambulanță, în care se afla o pacientă pentru a fi transportată la spital.

Potrivit primelor informații, femeia care conducea autoturismul a suferit leziuni ușoare. Traficul din zonă a fost blocat în accidentului. 

Echipajul SAJ nu a suferit traume. Pacienta este stabilă și a fost transportată la spital de un alt echipaj la Spitalul Județean Vrancea. Victima aflată în autoturism, șoferița în vârstă de 53 de ani, a fost preluată de alt echipaj SAJ de tip C2 cu medic.

Citește și: Un tată și-a ucis fiica de 14 ani, apoi s-a împușcat în cap. Mesajul transmis soției e cutremurător

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pacienta prezenta traumatism de membru superior stâng era conștientă, dar puțin confuză. Aceasta a fost stabilizată și transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe, pentru investigații și îngrijiri medicale. 

Un tânăr beat a fost lovit pe trecerea de pietoni de o șoferiță sub influența drogurilor

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost lovit pe o trecere de pietoni de o tânătă șoferiță de aceeași vârstă în județul Cluj.

Accidentul  a avut loc aseară în jurul orei 23:55 pe strada CD Gherea din municipiul Dej. Din primele testări a reieșit că bărbatul avea o  alcoolemie  de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat iar șoferița se află sub influența substanțelor psihoactive.

Citește și: Femeie în stare gravă, după ce a fost lovită de tren la Azuga

O tânără a accidentat un bărbat care traversa regulamentar

Potrivit primelor informații, polițiștii au constatat că o fată de 19 ani, din municipiul Dej, se deplasează pe strada Unirii, a lovit cu mașina un tânăr de 19 ani care traversa regulamentar. La locul accidentului au intervenit polițiștii din Dej dar și o ambulanță cu un medic.

„În urma testărilor cu aparatul etilotest, tânărului ia rezultat o concentrație de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru ai fi prelevate mostre biologice”,  au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și: Gabriela Firea, reacție după ce o femeie a fost omorâtă de o haită de câini în Bucureşti, în timp ce alerga: „Actuala administraţie a Capitalei nu se preocupă”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Citește și: Bărbat dispărut într-un pârâu. Autorităţile îl caută de mai multe ore

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI